torstai 29. tammikuuta 2015

Omenapuun oksista herkkukatto ja tuoreruokaa


Wili rakastaa syömistä (ja meitä <3). Etenkin omat pelletit, omenapuun oksat, tuoreet yrtit ja kuivat ruisleivät ovat Wilin suurinta herkkua.


Päivittäin Wili syö 60-80 g Complete Cuni porkkana-timotei-pellettejä, omppupuun oksia, yrttejä ja yötä varten Wili syö palan kuivaa ruisleipää. Tarjolla on myös tietysti laadukasta karkeaa kuivaheinää ja raikasta vettä.Pihallamme kasvavista omenapuun oksista virittelemme oksia jyrsittäviksi häkin kattoon ja häkin "parvekkeelle".


Tälläistä jälkeä Wili saa hetkessä omppupuun oksiin aikaan. Hyvä niin, sillä johtomme ja huonekalut ovat saaneet olla Wilin rouskutukselta rauhassa.


Toisinaan Wili järsii meille taideteoksia, kuten tässä syntyy kukka-asetelma pupusynttäreille. Josta kuvia löydät täältä.
Tuskin maltan odottaa, kun saan pihalle omat yrttiviljelmäni taas kesällä kukoistamaan. Kyllä Wilillä on meillä onnen päivät :).


Täydellä masulla on sitten hyvä hypätä jonkun perheemme jäsenen syykkyyn siliteltäväksi ja hellittäväksi. Voi, mikä ihana elämä <3 !1 kommentti:

  1. Casino Games | drmcd
    If you 김포 출장마사지 have a gambling 충청북도 출장샵 problem, please call 충청남도 출장안마 1.888.777.7700 · 당진 출장마사지 Call for assistance. The following Problem Gambling 광명 출장안마 Helpline: 1-888-777-7700

    VastaaPoista