lauantai 7. helmikuuta 2015

Utelias Wili


Wili on kyllä hauska tapaus, ei voi muuta sanoa. Se loikkiin kodissamme kuin maailman omistaja ja pomppaa syliin aina kun haluaa hellyyttä osakseen. Tässä me luemme kanikirjaa yhdessä :).


Wili ei ole välittänyt johdoista ja niiden pureskelusta juurikaan. Yksi lampun johto sai pienet hampaanjäljet, mutta muutoin jokapäiväiset omenapuunoksat ovat pitäneet jyrsimisvimman kurissa. Olemme kuitenkin suojanneet elektronisten laitteidemme johdot - varmuuden vuoksi. Rakensimme pienen työhuoneen olohuoneeseemme. Yhtä seinämää suojaa seinäke, yhtä kirjahylly ja yhtä verkkoaita.Wiliä häiritsee aina aika-ajoin, ettei se pääse "työhuoneeseemme". Verkkoaidan kaltereita on hieman jyrsitty ja muutama päivä sitten poju koetti hypätä serminkin yli. Kekseliäs veikko :). Mutta sori vain, temppusi ei onnistunut. Sinä pysyt tietokoneen ja tulostimen johdoista kaukana!


 Sohvan selkänoja on nykyään yksi Wilin lempipaikkoja. sieltä näkee hyvin koko kotimme ja etenkin koko laumamme touhut ja toimet.On se vaan söpö ukkeli!


Mukavaa helmikuuta kaikille!

2 kommenttia:

  1. Oi hitsi! Wilillä on kyllä mahtavat oltavat siellä!❤️

    VastaaPoista
  2. <3 Niin on. Kiitos kun saimme Wilin iloksemme!!!!

    VastaaPoista